Hand of Hope

Project GRL

Waarde voor dochters

Weet u waar een gehesen vlag op een hut in Zambia voor staat? Het is een teken dat een jonge vrouw in dat huis woont die verkocht kan worden in een gedwongen huwelijk. Bekijk deze video om te leren hoe we erin slagen zo’n cultuur stap voor stap te veranderen…

Joyce Meyer heeft vanwege het seksuele misbruik dat ze zelf in het verleden heeft moeten meemaken, een extra sterk verlangen om meisjes en vrouwen te helpen die werden uitgestoten of slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. Hiervoor heeft ze het initiatief Project GRL opgericht.

GRL staat niet alleen voor Girl (meisje), maar is ook de afkorting voor Guide (begeleiden) – Restore (herstellen) – Love (liefhebben).

In een wereld waar meisjes nog steeds de fundamentele mensenrechten zoals waardigheid, respect en leven, worden ontzegd, zijn we vastbesloten om deze door God geschapen vrouwen te begeleiden, te herstellen en lief te hebben. We zorgen voor hun basisbehoeften, vertellen hen hoe kostbaar en waardevol ze zijn, zorgen voor hun opleiding en geven hen troost en hoop.

In 14 landen bevrijden wij kinderen en vrouwen uit de mensenhandel. Wij geven hun liefde, een veilig thuis, zorgen voor een goede opleiding en psychologische begeleiding. Meer weten

IN ÉÉN OVERZICHT

In 45 landen maken wij een waardevol leven voor meisjes en vrouwen mogelijk. Wij vertellen hen over Gods liefde en dat er bij Hem genezing voor geest, ziel en lichaam is.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.