Hand of Hope

Project GRL

Waarde voor dochters

Wist je dat er wereldwijd zo’n 270 miljoen verslaafden zijn? Wij van Hand of Hope steunen, samen met onze partners, de organisatie Global Teen Challenge, die zich wereldwijd inzet tegen drugsverslaving. Het biedt een holistisch programma dat gebaseerd is op het christelijk geloof. In deze video stellen we je voor aan het centrum voor verslaafde vrouwen in Chili. Ontmoet Marcela uit Chili in deze video en help levens te veranderen met jouw donatie!

Joyce Meyer heeft vanwege het seksuele misbruik dat ze zelf in het verleden heeft moeten meemaken, een extra sterk verlangen om meisjes en vrouwen te helpen die werden uitgestoten of slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. Hiervoor heeft ze het initiatief Project GRL opgericht.

GRL staat niet alleen voor Girl (meisje), maar is ook de afkorting voor Guide (begeleiden) – Restore (herstellen) – Love (liefhebben).

In een wereld waar meisjes nog steeds de fundamentele mensenrechten zoals waardigheid, respect en leven, worden ontzegd, zijn we vastbesloten om deze door God geschapen vrouwen te begeleiden, te herstellen en lief te hebben. We zorgen voor hun basisbehoeften, vertellen hen hoe kostbaar en waardevol ze zijn, zorgen voor hun opleiding en geven hen troost en hoop.

In 16 landen bevrijden wij kinderen en vrouwen uit de mensenhandel. Wij geven hun liefde, een veilig thuis, zorgen voor een goede opleiding en psychologische begeleiding. Meer weten

IN ÉÉN OVERZICHT

In 53 landen maken wij een waardevol leven voor meisjes en vrouwen mogelijk. Wij vertellen hen over Gods liefde en dat er bij Hem genezing voor geest, ziel en lichaam is.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.