Hand of Hope

Project GRL

Waarde voor dochters

Haal vrouwen in Afrika uit de armoede en hun afhankelijkheid 

De westelijke provincie van Zambia en het noordoostelijke deel van Namibië behoren nog steeds tot de armste regio’s van deze landen. Wijdverspreide sociale problemen en gebrek aan onderwijs hebben gezinnen tot extreme armoede gedwongen. Bekijk deze video om te zien hoe wij bij Hand of Hope samenwerken met Reaching a Generation om vrouwen uit de armoede en afhankelijkheid te halen en hen te helpen hun droom van zelfstandigheid waar te maken. Geef nog meer vrouwen een plek in ons Create Hope Skills Centre met jouw donatie.

Joyce Meyer heeft vanwege het seksuele misbruik dat ze zelf in het verleden heeft moeten meemaken, een extra sterk verlangen om meisjes en vrouwen te helpen die werden uitgestoten of slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. Hiervoor heeft ze het initiatief Project GRL opgericht.

GRL staat niet alleen voor Girl (meisje), maar is ook de afkorting voor Guide (begeleiden) – Restore (herstellen) – Love (liefhebben).

In een wereld waar meisjes nog steeds de fundamentele mensenrechten zoals waardigheid, respect en leven, worden ontzegd, zijn we vastbesloten om deze door God geschapen vrouwen te begeleiden, te herstellen en lief te hebben. We zorgen voor hun basisbehoeften, vertellen hen hoe kostbaar en waardevol ze zijn, zorgen voor hun opleiding en geven hen troost en hoop.

In 16 landen bevrijden wij kinderen en vrouwen uit de mensenhandel. Wij geven hun liefde, een veilig thuis, zorgen voor een goede opleiding en psychologische begeleiding. Meer weten

IN ÉÉN OVERZICHT

In 43 landen maken wij een waardevol leven voor meisjes en vrouwen mogelijk. Wij vertellen hen over Gods liefde en dat er bij Hem genezing voor geest, ziel en lichaam is.