Joyce Meyer Ministries

Testamentbrochure aanvragen

Mensen wereldwijd helpen – ook na uw overlijden

U vindt het belangrijk dat uw nalatenschap goed terecht komt en u wilt weten waarvoor het gebruikt wordt? Dan kunt u met een testament na uw overlijden gericht voor anderen zorgen – met een erfenis, een nalatenschap of een legaat.

In uw testament kunt u mensen opnemen die belangrijk voor u zijn, maar in de wettelijke erfopvolging niet voorkomen. U kunt ook iets nalaten aan non-profit organisaties die u aanspreken.

Testamentbrochure Joyce Meyer Ministries

Als u ervoor kiest ons werk in uw testament te ondersteunen, wordt uw nalatenschap gebruikt om wereldwijd mensen te helpen en te getuigen van Gods liefde.

Wij staan u graag met raad en daad terzijde bij uw overwegingen en helpen u om de beste manier te vinden voor u en uw familie.

In onze brochure informeren wij u over nalatenschap, erfenis en legaat ten gunste van Joyce Meyer Ministries. De bestelling van de brochure is kosteloos en verplicht u tot niets. Vult u eenvoudigweg het onderstaande bestelformulier.

Vrijblijvende testamentbrochure aanvragen
Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.