Voor elke dag

Deel jouw getuigenis met Joyce Meyer Ministries

Heb je iets met God meegemaakt?

Als geen ander weet Joyce wat de kracht is van een getuigenis en wat God kan doen als je je verhaal deelt met de mensen om je heen. Ze vindt het zelfs zo belangrijk dat ze dit tot een wereldwijde tv-bediening heeft ontwikkeld!

God kiest namelijk heel bewust gewonde mensen uit om in Zijn Koninklijke leger te werken. Hij werkt door hun wonden en zwakheden heen en de mensen zien Zijn macht. Wij zijn geneigd om de pijnlijke dingen die we in het leven hebben meegemaakt te verachten, maar God kan ze gebruiken om anderen te helpen als we dat toelaten. Joyce gelooft oprecht dat God er niet voor heeft gezorgd dat ze werd misbruikt zodat Hij haar de ervaring kon geven, maar ze gelooft wel dat Hij haar ervaringen heeft gebruikt zodat zij andere mensen kan helpen. Hij zal hetzelfde doen met jouw ervaringen!

Een persoonlijke vraag aan jou

Ben je geraakt door een tv-uitzending of juist bemoedigd door een overdenking van Joyce Meyer? Dan waarderen wij het zeer als je de tijd neemt om je verhaal met ons te delen! 


De door jou verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen in overeenstemming met je verzoek. Alle informatie die door ons wordt bewaard, is in overeenstemming met het Joyce Meyer Ministries privacybeleid dat je kunt vinden op https://joyce-meyer.nl/privacybeleid/