Hand of Hope

Hoe word je partner?

Samen kunnen wij heel veel tot stand brengen

Zonder de ondersteuning van onze wereldwijde partners zouden wij niet in staat zijn om mensen op zo´n grote schaal te helpen zoals wij nu doen. Als veel handen mee aanpakken, gebeurt er iets wonderbaarlijks: Samen kunnen wij heel veel tot stand brengen. Doe mee!

Dat betekent een partnerschap

Veel mensen hebben niet de tijd of de mogelijkheid om ergens in het buitenland hun handen uit te mouwen te steken, maar ze zijn wel in staat om financiële steun te geven. Als iedereen trouw zijn steentje bijdraagt en men zich samen inzet, dan ontstaat een partnerschap.


Wanneer je ons regelmatig financieel ondersteunt, zien wij dat je voor een langere periode achter ons werk staat. Daardoor word je onze partner. Zo wordt er iedere dag van je leven – zelfs terwijl je slaapt – iemand op de wereld geholpen.

Ons deel in deze partnerschap

Als partner ontvangt je onze maandelijkse nieuwsbrieven per email en een bijzondere groet van Joyce. Wist je dat we een speciaal gebedsteam hebben? Joyce vindt het belangrijk dat er regelmatig voor onze partners en vrienden wordt gebeden.

Zo wordt je onze partner

Onze partner worden is heel simpel. Je hoeft alleen maar een besluit te nemen dat je onze bediening en zendingswerk wilt ondersteunen door middel van een regelmatige donatie en door je gebed. 

Wij gaan verantwoordelijk om met je geld en geven je gegevens niet door aan derden – dank je voor je vertrouwen!

Ga naar onze doneer-pagina en klik daar op ‘maandelijks’. Je wordt dan een partner van ons en ontvangt een welkomstbrief.