Hand of Hope

Hoe word je partner?

Samen kunnen wij heel veel tot stand brengen

Zonder de ondersteuning van onze wereldwijde partners zouden wij niet in staat zijn om mensen op zo´n grote schaal te helpen zoals wij nu doen. Als veel handen mee aanpakken, gebeurt er iets wonderbaarlijks: Samen kunnen wij heel veel tot stand brengen. Doe mee!

Dat betekent een partnerschap

Veel mensen hebben niet de tijd of de mogelijkheid om ergens in het buitenland hun handen uit te mouwen te steken, maar ze zijn wel in staat om financiële steun te geven. Als iedereen trouw zijn steentje bijdraagt en men zich samen inzet, dan ontstaat een partnerschap.
Wanneer u ons regelmatig financieel ondersteunt, zien wij dat u voor een langere periode achter ons werk staat. Daardoor wordt u onze partner. Zo wordt er iedere dag van uw leven – zelfs terwijl u slaapt – iemand op de wereld geholpen.

Ons deel in deze partnerschap

Als partner ontvangt u onze maandelijkse nieuwsbrieven per email en een bijzondere groet van Joyce. Wist u dat we een speciaal gebedsteam hebben? Joyce vindt het belangrijk dat er regelmatig voor onze partners en vrienden wordt gebeden.

Zo wordt u onze partner

Onze partner worden is heel simpel. U hoeft alleen maar een besluit te nemen dat u onze bediening en zendingswerk wilt ondersteunen door middel van een regelmatige donatie en door uw gebed. 

Wij gaan verantwoordelijk om met uw geld en geven uw gegevens niet door aan derden – dank u voor uw vertrouwen!

Ga naar onze doneer-pagina en klik daar op ‘maandelijks’. U wordt dan een partner van ons en ontvangt u een welkomstbrief.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.