Voor elke dag

Heb je gebed nodig?

Stuur ons je gebedspunt – we bidden graag voor je

Wij geloven dat God gebed verhoort, want dat is wat de Bijbel ons beloofd. Samen met onze gebedspartners willen we graag voor jouw problemen bidden. Vul het onderstaande formulier in en beschrijf zo kort en nauwkeurig mogelijk je gebedspunt.

Vermeld ook je telefoonnummer en/of emailadres, zodat wij je beter kunnen helpen (bijvoorbeeld met tips voor geschikte boeken). Je persoonsgegevens zullen uiteraard vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden doorgegeven. Je gebedspunt zal in anonieme vorm worden doorgestuurd naar onze gebedspartners.

Wij moedigen je aan erop te vertrouwen dat God in je situatie zal doorwerken.

Verstuur hier je gebedspunt


Vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan. Want ieder die vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt zal worden opengedaan.

Matthëus 7:7-9

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.