Hand of Hope

Bevrijding van mensenhandel

Voor een leven in vrijheid en waardigheid

Bekijk in deze video hoe een meisje in Madagaskar erin slaagde te ontsnappen

Wist je dat naar schatting 27 miljoen mensen als moderne slaven leven? Vaak staan valse beloften aan het begin van een keten van bedreiging, uitbuiting en misbruik door dwangarbeid en gedwongen prostitutie.

We komen op voor een leven in vrijheid en waardigheid en ondersteunen vrouwenopvang in 16 landen. Hier krijgen kinderen en vrouwen die seksuele uitbuiting hebben meegemaakt, bescherming en hulp.

Dit is belangrijk voor ons:

  • Preventie: voorlichting, juridische stappen ondernemen tegen mensenhandelaars.

  • Bevrijding: het redden van vrouwen en kinderen van mensenhandel.

  • Herstel: veiligheid, zorg, medische zorg, bijbelse pastorale zorg, ondersteuning bij het ontwikkelen van professionele vaardigheden.

IN ÉÉN OVERZICHT

In 16 landen zorgen we voor slachtoffers van mensenhandel. Onze belangrijkste focus ligt op Ethiopië, Thailand, India, Bulgarije, Griekenland en de VS.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.