Hand of Hope

Ons zendingswerk

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Met jouw vrijgevigheid heb je in 2022 het leven van zoveel mensen over de hele wereld veranderd en hoop gebracht in uitzichtloze situaties. Bedankt dat je samen met ons Gods liefde aan de wereld wilt brengen! 

Joyce moedigt ons in deze persoonlijke videoboodschap aan om het kwade met het goede te overwinnen. Naarmate de situatie in de wereld slechter wordt, mogen wij steeds meer goede daden verrichten. 

Doe je mee?

Het doorgeven van Gods liefde in woord en daad

Joyce Meyer heeft twee oprechte zorgen die haar leven bepalen. Ze wil mensen in hun geloof bemoedigen en de levensveranderende boodschap van de Bijbel wereldwijd verspreiden en ze wil zoveel mogelijk behoeftige mensen helpen. Het ene gebeurt door middel van preken, conferenties en boeken, het andere door middel van humanitaire hulp van Hand of Hope, het christelijke zendingswerk dat in 1996 door Joyce en haar man Dave werd opgericht.

Wij zijn heel dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben en tegelijkertijd zijn we blij met de ondersteuning van onze vrienden en partners. Zonder deze hulp zouden wij dit werk niet kunnen doen.

Samen veranderen we de wereld!

Hand of Hope projecten wereldwijd

Onze projecten wereldwijd

Ontdek hoe we in 182 landen actief zijn.

Annual report 2021 van Joyce Meyer Ministries

Jaarverslag 2021

Jaarlijks wordt een verslag in het Engels gepubliceerd.

Hand of Hope partner worden

Wil je onze partner worden?

Samen kunnen wij veel tot stand brengen. Doe mee!