Hand of Hope

Ons zendingswerk

Het doorgeven van Gods liefde in woord en daad

Joyce Meyer heeft twee oprechte zorgen die haar leven bepalen. Ze wil mensen in hun geloof bemoedigen en de levensveranderende boodschap van de Bijbel wereldwijd verspreiden en ze wil zoveel mogelijk behoeftige mensen helpen. Het ene gebeurt door middel van preken, conferenties en boeken, het andere door middel van humanitaire hulp van Hand of Hope, het christelijke zendingswerk dat in 1996 door Joyce en haar man Dave werd opgericht.

Wij zijn heel dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben en tegelijkertijd zijn we blij met de ondersteuning van onze vrienden en partners. Zonder deze hulp zouden wij dit werk niet kunnen doen.

Samen veranderen we de wereld!

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Door jouw barmhartigheid heb je in 2023 Gods hoop en genezing gebracht aan een lijdende en gebroken wereld. Dank je wel voor het delen van Gods liefde met ons op praktische manieren en het helpen van mensen om te groeien in geloof! In deze persoonlijke videoboodschap moedigt Joyce ons aan om het jaar af te sluiten met een speciale donatie – vanuit een dankbaar hart voor al het goede in ons leven. Doe je mee?

Hand of Hope projecten wereldwijd

Onze projecten wereldwijd

Ontdek hoe we in 130 landen actief zijn.

Annual Report 2022 van Joyce Meyer Ministries en Hand of Hope

Jaarverslag 2022

Jaarlijks wordt een verslag in het Engels gepubliceerd.

Hand of Hope partner worden

Wil je onze partner worden?

Samen kunnen wij veel tot stand brengen. Doe mee!