Hand of Hope

Ons zendingswerk

Wij danken je voor je geweldige steun in 2021! Ondanks de uitdagingen die dit jaar heeft gebracht, is God steeds trouw gebleven. Wij van Hand of Hope hebben onze bediening kunnen voortzetten en veel mensen over de hele wereld hebben nieuwe hoop gekregen. Vooral tijdens de overstromingsramp in Duitsland konden wij spontaan hulp bieden dankzij jullie gulle giften.

Bekijk de video met de persoonlijke boodschap van Joyce en verheug je over hoe we dit jaar met jouw steun veel mensen praktisch hebben kunnen helpen.

Het doorgeven van Gods liefde in woord en daad

Joyce Meyer heeft twee oprechte zorgen die haar leven bepalen. Ze wil mensen in hun geloof bemoedigen en de levensveranderende boodschap van de Bijbel wereldwijd verspreiden en ze wil zoveel mogelijk behoeftige mensen helpen. Het ene gebeurt door middel van preken, conferenties en boeken, het andere door middel van humanitaire hulp van Hand of Hope, het christelijke zendingswerk dat in 1996 door Joyce en haar man Dave werd opgericht.

Wij zijn heel dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben en tegelijkertijd zijn we blij met de ondersteuning van onze vrienden en partners. Zonder deze hulp zouden wij dit werk niet kunnen doen.

Samen veranderen we de wereld! Doe je mee?

Hand of Hope projecten wereldwijd

Onze projecten wereldwijd

Ontdek hoe we in 182 landen actief zijn.

Annual Report 2020 Joyce Meyer

Jaarverslag 2020

Jaarlijks wordt een verslag in het Engels gepubliceerd.

Hand of Hope partner worden

Wil je onze partner worden?

Samen kunnen wij veel tot stand brengen. Doe mee!

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.