Hand of Hope

Ons zendingswerk

Bekijk deze persoonlijke boodschap van Joyce en verheug je met ons over de hoop en zegen die wij samen met jou in het afgelopen jaar in in de Coronatijd met anderen konden delen. Hartelijk dank!

Het doorgeven van Gods liefde in woord en daad

Joyce Meyer heeft twee oprechte zorgen die haar leven bepalen. Ze wil mensen in hun geloof bemoedigen en de levensveranderende boodschap van de Bijbel wereldwijd verspreiden en ze wil zoveel mogelijk behoeftige mensen helpen. Het ene gebeurt door middel van preken, conferenties en boeken, het andere door middel van humanitaire hulp van Hand of Hope, het christelijke zendingswerk dat in 1996 door Joyce en haar man Dave werd opgericht.

Wij zijn heel dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben en tegelijkertijd zijn we blij met de ondersteuning van onze vrienden en partners. Zonder deze hulp zouden wij dit werk niet kunnen doen.

Samen veranderen we de wereld! Doe je mee?

Hand of Hope projecten wereldwijd

Onze projecten wereldwijd

Ontdek hoe we in 182 landen actief zijn.

Annual Repor 2019 Joyce Meyer Ministries

Jaarverslag 2019

Jaarlijks wordt een verslag in het Engels gepubliceerd.

Hand of Hope partner worden

Wil je onze partner worden?

Samen kunnen wij veel tot stand brengen. Doe mee!

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.