Over ons

Wie zijn wij

Joyce Meyer Ministries is een christelijke non-profit organisatie. Meer dan 525 mensen werken verspreid over 10 kantoren in de hele wereld; waarvan 395 mensen op het hoofdkantoor in Fenton, Missouri, USA.

Wij worden financieel ondersteund door vrienden en partners van onze bediening. 

Onze bediening

We hebben een door God gegeven opdracht om de wereld concreet te beïnvloeden.

Wij zijn geroepen om het evangelie te verspreiden onder de verlorenen, het onderwijzen van de naties, om de hongerige te voeden, de armen te kleden, de ouderen, weduwen, wezen te dienen, de gevangenen te bezoeken en mensen van alle leeftijden, rangen en standen te bereiken.

God verlangt van ons dat we mensen onderwijzen hoe ze de Bijbelse waarheid kunnen toe passen in elk facet van hun leven. Tevens moedigen we christenen aan om een getuige te willen zijn in elk aspect in de wereld om hun heen (Matteus 28:18-20, Jesaja 1:17).

Met de gebeden en de steun van onze vrienden en partners over de hele wereld, delen we een creatieve en relevante boodschap van Christus en Zijn liefde voor de mensen wereldwijd. We gebruiken daarbij de meest krachtige vormen van media en communicatie die beschikbaar zijn, evenals de ontwikkeling en distributie van praktische onderwijsmiddelen.

Wij bieden wereldwijd humanitaire hulp aan mensen in nood en onderwijzen christenen en niet-christenen hoe, ondanks hun situatie, ze kunnen genieten van het dagelijkse leven door het toepassen van Bijbelse principes in alles wat ze doen (Johannes 10:10).

Klik op de video voor een impressie van ons zendingswerk

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.