Hand of Hope

Voedingsprogramma’s

Hoe een eenvoudige maaltijd het leven verandert

Lunch in Madagaskar – bekijk een van onze 668 wereldwijde voedingsprogramma’s

We geven kinderen en gezinnen hoop door hen een warme, voedzame maaltijd te geven, hen te helpen met basisonderwijs en hen te vertellen hoeveel God van hen houdt. De levens van duizenden kinderen zijn op deze manier voor altijd veranderd.

In feite zijn onze voedingsprogramma’s voor veel kinderen de enige kans om te ontsnappen aan een lot dat vergelijkbaar is met dat van hun ouders: een leven in prostitutie, extreme armoede en verwaarlozing.

We zijn dankbaar dat we vaak een positieve invloed hebben op het leven van individuele kinderen, maar ook op dat van het hele gezin. Veel ouders zijn bereid om Gods liefde voor hen te accepteren en een kerk te gaan bezoeken. De lokale kerken veranderen hierdoor. Zij gaan zich steeds meer richten op het helpen van mensen in nood.

Is het niet geweldig wat een eenvoudige maaltijd kan doen?

IN ÉÉN OVERZICHT 

  • Wij exploiteren 668 voedingsprogramma’s in 28 landen.
  • In de loop der jaren hebben we wereldwijd meer dan 419 miljoen maaltijden kunnen verstrekken.
  • In 2020 zal dit cijfer stijgen tot 34,9 miljoen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.