Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Ontvang Gods genezing in heel je wezen

05 december 2024

Beluister hier de overdenking:

Geliefde, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat. 3 Johannes 1:2 (HSV)


Je hele wezen – geest, ziel en lichaam – is heel waardevol voor God en speelt een belangrijke rol in Zijn plan. Hij heeft je verantwoordelijk gemaakt om elk onderdeel goed te onderhouden. Maar er zijn momenten in ons leven dat wat we kunnen niet genoeg is. Dan moeten we op God vertrouwen om dat te doen wat alleen Hij kan doen.

Misschien heb je lichamelijke genezing nodig, net zoals ik dat nodig had toen ik eind jaren ’80 worstelde met borstkanker. Of misschien heb je geestelijke of emotionele genezing nodig, zoals ik genezing nodig had voor het jarenlange misbruik als kind. Wat het ook is, Gods Woord verzekert ons dat Hij wil dat jij en ik gezondheid ervaren in elk onderdeel van ons wezen.

Wanneer jij en ik ziek of op enige wijze niet gezond zijn, dan weerhoudt dit ons ervan om de dingen te doen waarvoor God ons heeft geroepen en om te genieten van het leven dat Hij ons gegeven heeft. God heeft een groot toekomstplan voor jou. Gezond zijn – van lichaam, ziel en geest – is een belangrijk onderdeel om te doen waar Hij jou voor geroepen heeft. Bid vandaag voor de genezende kracht.

Kort gebed: Here God, ik ben zo blij dat U voor elke onderdeel van mij zorgt. In elk gebied van mijn leven dat is beschadigd ontvang ik Uw wonderbaarlijke genezende kracht. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials