Hand of Hope

Medische missies

Praktische hulp op afgelegen plaatsen

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

India is een arm land waar miljoenen mensen geen medische zorg krijgen. Met onze mobiele gezondheidsstations kunnen wij van Hand of Hope in deze behoefte voorzien en levens redden. Bekijk deze video om te zien hoe we gratis medische behandelingen kunnen geven aan dorpsbewoners en Gods liefde kunnen delen.

Elk jaar bereiken we honderdduizenden mensen met gratis medische zorg via onze ziekenhuizen in Cambodja, Haïti en Ethiopië, maar ook via kortlopende medische en tandheelkundige opdrachten.

Ons primaire doel is om die mensen te dienen die anders geen toegang tot medische zorg zouden krijgen, omdat ze het zich niet kunnen veroorloven of geen geschikte faciliteiten in de buurt hebben. Daarom hebben onze missies vaak een afgelegen gebied als bestemming.

IN ÉÉN OVERZICHT

  • Meer dan 3,1 miljoen patiënten zijn al geholpen
  • Meer dan 140 missies

Vrijwilligers gezocht!

Hand of Hope is altijd op zoek naar artsen, tandartsen en medisch personeel die hun tijd en vaardigheden als vrijwilliger in willen zetten om mensen in nood te helpen.

Ben je geïnteresseerd en spreek je goed Engels? Solliciteer dan rechtstreeks bij ons kantoor in de USA!

Meer informatie kun je vinden op: joycemeyer.org/medicalmissions of je kunt rechtstreeks in het Engels schrijven naar: medicalmissions@joycemeyer.org