Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Wees degene naar wie God op zoek is

14 mei 2023

Beluister hier de overdenking:

Want de ogen van de Here gaan over de gehele aarde, om krachtig bij te staan hen, van wie het hart volkomen naar Hem uitgaat. 2 Kronieken 16:9 (NBG)


God is op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over de dingen waar Hij gepassioneerd over is. Hij is op zoek naar mensen van wie het hart volkomen naar Hem uitgaat. Hij is op zoek naar mensen die de mensen op hun werk, in hun buurt en bij hen thuis liefhebben. Diegene die toegewijd zijn om de verlorenen, de armen en de behoeftige lief te hebben. Hij is op zoek naar diegenen die bereid zijn te beginnen met het doen wat de Bijbel ons zegt om te doen.

2 Kronieken 16:9 zegt dat God altijd op zoek is om krachtig bij te staan hen, van wie het hart volkomen naar Hem uitgaat.

Ben jij een van die mensen? Zo niet, dan wil ik je aanmoedigen om je te laten weten dat jij die persoon kan zijn naar wie God op zoek is.

Of je de Heer al velen jaren kent of dat je je nieuwe leven in Hem net begint. Je kunt die persoon zijn die gepassioneerd op zoek is naar God en naar de Heilige Geest luistert. Jij kunt die persoon zijn die actief een verschil maakt in het leven van mensen die gewond zijn.

Sta nu op en wees de persoon naar wie God op zoek is.

Kort gebed: Meer dan wat dan ook, wil ik die persoon zijn naar wie U deze wereld doorzoekt. Leid mij op de weg die U wilt dat ik ga, vorm mij tot een persoon die anderen liefheeft, Uw Woord gehoorzaamt en U waarlijk kent. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials