Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Waar hoop je op?

27 mei 2023

Beluister hier de overdenking:

Keer terug naar de burcht, u, gevangenen die hoop hebt! Ook heden verkondig Ik: Ik zal u dubbel vergoeden. Zacharia 9:12 (HSV)


Ik heb een vraag voor je: Waar hoop je op? Wat verwacht je in je leven? Ben je op zoek naar iets goeds dat gaat gebeuren of verwacht je teleurgesteld te zullen worden?

Vandaag de dag voelen zoveel mensen zich hopeloos. Maar Jezus stierf niet voor ons om hopeloos te zijn. Hij stierf voor ons opdat we hoopvol zouden zijn.

De duivel wil onze hoop stelen en hij zal tegen jou liegen. Hij zal je vertellen dat er niets goeds in je leven kan gebeuren of dat het goede waar je om geeft niet zal voortduren. Wanneer je worstelt met een moeilijke situatie, dan zal hij je vertellen dat het nooit zal ophouden. Maar blijf vol van hoop en onthoudt dat de duivel een leugenaar is. God kan alles veranderen!

Onze Vader is goed en Hij heeft goede plannen voor ons leven. Als je vasthoudt aan deze hoop, juist te midden van onrustige en onzekere tijden, heeft Hij je beloofd: “Ik zal je dubbel voor je moeite vergoeden.” Dus weiger om je hoop op te geven. Begin te verwachten dat God iets doet – iets goeds!

Kort gebed:. Heer, mijn hoop is in U. Satan is een leugenaar en ik zal niet naar hem luisteren en de hoop verliezen. Ik verwacht dat U goede dingen in mijn leven zult doen. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials