Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Luisteren en gehoorzamen naar wat God zegt

09 december 2024

Beluister hier de overdenking:

Hadden ze altijd maar zo’n verlangen om mij te vereren en mijn geboden na te leven; voor eeuwig zou het hun en hun kinderen goed gaan. Deuteronomium 5:29 (NBV)


God spreekt niet alleen tot de leiders van bedieningen. Hij spreekt tot iedereen die een persoonlijke relatie met Hem heeft. Veel mensen verwachten helemaal niet van God te horen, maar in werkelijkheid, spreekt Hij tot een ieder van ons. Hij spreekt ook tot jou.

Natuurlijk kun je Hem niet horen en doen wat Hij zegt als je niet naar Zijn stem luistert. Je luistert door de Bijbel te lezen, stille tijd te nemen, en je hart voor te bereiden om op een regelmatige basis van Hem te ontvangen. Op die manier kun je Zijn opdrachten volgen en Zijn geboden naleven.

Lees Deuteronomium 5:29. Kun je de ernst in Gods stem horen als Hij deze uitspraak doet? Hij wil dat we Zijn geboden naleven opdat het ons goed gaat. Hij geeft om ons welzijn. Hij weet dat de enige manier waarop Hij voor ons kan zorgen is als we bereid zijn om naar Hem te luisteren en Hem te gehoorzamen.

Maak je relatie met Jezus Christus tot een levensstijl en wees een trouwe dader van het Woord. Luister vandaag naar Zijn wijsheid en volg het op.

Kort gebed: Heer, ik geloof dat U tot mij spreekt, en ik wil Uw stem kennen. Ik zal opzettelijk luisteren naar wat U mij vertelt te doen en dit naleven opdat “het mij goed zal gaan.” Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials


Begin je dag bemoedigd met de dagelijkse overdenking van Joyce