Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Je bent alleen God verantwoording schuldig

11 juni 2024

Beluister hier de overdenking:

Ieder van ons zal zich dus tegenover God moeten verantwoorden. Romeinen 14:12


Teveel mensen zullen nooit Gods doel voor hun leven volbrengen omdat ze te druk zijn om iedereen het naar hun zin te maken. De wereld is vol van mensen die denken te weten wat ze met hun leven zouden moeten doen.

Maar de Bijbel zegt dat je jezelf tegenover God zult moeten verantwoorden, niet tegenover iemand anders, over hoe jij hebt geleefd. Daarom moeten we elke dag in Gods genade leven en ons deel doen door te leven zoals God dat heeft bedoeld.

Durf jij genoeg je hart te volgen in plaats van de menigte? Ben jij gericht op Christus zelfs wanneer veel stemmen je proberen weg te trekken van je doel?

In de wereld zijn er twee soorten mensen: diegenen die wachten totdat er iets gebeurt en diegenen die dingen tot stand brengen. God heeft je geroepen om grote werken voor Zijn koninkrijk te doen en Hij heeft je alles gegeven wat je in Christus nodig hebt om het te volbrengen.

Dus wees doelbewust en leef een zinvol leven. Wacht niet af om te zien wat anderen doen om vervolgens de menigte te volgen. Spoor jezelf aan, neem een beslissing en maak het waar!

Kort gebed: Heer, ik wil mijn leven alleen leven om U te behagen, niet anderen. Ik stap vrijmoedig in de bestemming die U voor mij heeft. Ik ga niet achterover leunen, maar zal mijn leven doelbewust voor U leven. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials


Begin je dag bemoedigd met de dagelijkse overdenking van Joyce