Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

Geef God je zorgen en volg je hart

25 juni 2022

Beluister hier de overdenking:

Werp al uw zorgen op Hem, want Hij zorgt voor u. 1 Petrus 5:7


Een oud gezegde zegt: “Wees trouw aan jezelf”. Het blijft bij tijd en wijle een relevante levensles voor ons allemaal en we zouden er goed aan doen dit vast te houden. Als we afwijken van de koers die ons hart ons ingaf te volgen, dan kunnen we het onszelf heel moeilijk maken.

Nu heb ik het niet over zelfzuchtige verlangens. Ik heb het over het na willen streven van de verlangens die God in jouw hart heeft gelegd. Wat wil je uit het leven halen? Wat geloof je dat Gods wil voor je is? Streef je daarnaar?

Sommige mensen hebben zoveel zorgen en zijn zo ongerust dat het hen weerhoudt om stappen te zetten en datgene te volgen wat in hun hart is. Zij hebben besloten dat het buiten hun bereik is.

De Bijbel zegt dat we al onze zorgen op God moeten werpen, want Hij zorgt voor ons. Welke zorgen je ook hebt die je ervan weerhouden je hart te volgen, je moet ze aan God geven en Hem ervoor laten zorgen.

Kort gebed: Here God, soms streef ik niet naar wat U in mijn hart heeft gelegd vanwege mijn zorgen, dus vandaag geef ik ze aan U. Ik weet dat U ze kunt afhandelen. U wilt dat ik vrij ben om mijn hart te volgen. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials


Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van enkele cookies. Sommige zijn noodzakelijk, andere helpen ons onze website beter te maken en om te weten hoeveel bezoekers en hoe bezoekers onze site gebruiken. Door verder te bladeren op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies onder de voorwaarden die zijn voorzien in onze legal notices.