Begin je dag bemoedigd

Dagelijkse overdenking met gebed

De nieuwe mens aantrekken

08 december 2023

Beluister hier de overdenking:

...en dat u de nieuwe mens moet aantrekken, die naar Gods wil geschapen is in waarachtige rechtvaardigheid en heiligheid. Efeziërs 4:24 (NBV)


Na alle pijnlijke dingen die in het verleden zijn gebeurd, wil God graag dat je geniet van iedere dag in je leven. Dit kan niet zolang jij niet het besluit hebt genomen om het leven in overvloed aan te nemen. Het leven dat Jezus door zijn dood en opstanding voor jou gekocht en betaald heeft. Tot die tijd zal de duivel altijd proberen om dit van je te roven.

Jezus zei, De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en te vernietigen; Ik ben gekomen om hun het leven te geven in al zijn volheid (Johannes 10:10). Jezus kwam naar deze aarde en is voor ons gestorven om een overvloedig leven te hebben!

Door het leven dat Hij je geeft, ben je een nieuwe schepping. Je hoeft niet toe te staan dat oude dingen die jou zijn overkomen gevolgen hoeven te hebben op je nieuwe leven in Christus. Als een nieuwe schepping in Jezus Christus kun je je denken vernieuwen volgens het Woord van God en kunnen jouw emoties genezen en hersteld worden. De goede plannen van God kunnen zich ontvouwen in je nieuwe natuur.

Kort gebed: 𝗞𝗼𝗿𝘁 𝗴𝗲𝗯𝗲𝗱: Here God, ik kies er dagelijks voor om de nieuwe mens aan te trekken, gekocht en betaald door Jezus. Ik ben herboren in Christus – een vreugdevolle, vreedzame en volmaakte schepping in U. Amen

Van Joyce

Hoe werkt de dagelijkse overdenking?

Joyce Meyer geeft je elke dag een Bijbelvers en laat je zien hoe je het in je dagelijks leven kunt toepassen. Aan het einde van elke overdenking nodigen wij je uit om een persoonlijk gebed te zeggen. Het lezen van de overdenking duurt ongeveer 3 minuten. Reserveer deze tijd voor jou en God!


Ontvang elke dag een overdenking per email

Meer van Joyce

Nieuwsbrief abonneren

Maandelijkse impulsen van Joyce voor jou

Doe jezelf een plezier... vergeef!

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid.

Makkelijk bidden

Ontdek de kracht van gebed!

Wat is een christelijke overdenking precies?

Net als meditatie is een overdenking bedoelt voor inspiratie en ontspanning, maar bovenal is het je persoonlijke tijd met God. Je krijgt nieuwe bemoediging en hulp voor je leven en vindt vrede in de gemeenschap met God.

Contact

Testimonials